Slavia Hradec C vs Nechanice

5 - 0
Konec

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
13. 10. 2024 16:00 DAHASL Okresní přebor 2024/2025

Výsledky

Klub1. poločas2. poločasSkóreVýsledek
Slavia Hradec C325Výhra
Nechanice000Prohra

Report

Radek Hrubeš – Tomáš Ornst (23´ Pavel Hochmann), Jiří Pechar (C), Filip Šafařík (80´ Milan Dvořák), Daniel Šafařík – Pavel Stránský, Jindřich Laštovička, Michal Klouzek, David Šauer, Luboš Kalenský – Radek Novák (80´ Nikolas Balog)

Branky:

V rámci našeho 8. zápasu jsme cestovali do Orlické kotliny v Hradci Králové, kde svoje zápasy hraje Slavia C. Proti prvnímu týmu soutěže si z důvodu absence nezahrál Ondra Pokorný, Petr Novotný, Pavel Pechar, Marek Chudoba, Matěj Sirotek a Kristián Čáp. Postrádali jsme i hlavního kouče Láďu Kohoutka.

Úvodní pasáž byla vyrovnaná. Slavia, vědoma si svých zkušeností a kvalit, nikam nespěchala a od zadních řad vyjížděla s míčem. Dalo by se říci, že hrála takovou uspávanou a pak z ničeho nic poslala dlouhý adresný míč na rozběhnutého útočníka. První šanci měli domácí po rozehrávce trestňáku a střele z vápna, kterou Radek Hrubeš vyrazil. My jsme se v prvních dvaceti minutách domácím vyrovnali. Vytěžili jsme množství standardních situací, ale z žádné jsme se do přímého ohrožení nedostali. Velmi nepříjemný moment nastal ve 23´, kdy si bez cizího zavinění přivodil Tomáš Ornst těžké zranění, po kterém musel být odvezen do fakultní nemocnice. Tome, držíme palce, ať jsi co nejdříve v pořádku. Na hřiště přišel Pavel Hochmann. Třetinu zápasu jsme odehráli velmi dobře, jenže během dvou minut jsme 2x naivně faulovali uvnitř pokutového území a domácí rázem vedli 2:0, což na jejich kopačky přineslo klid a sebejistotu. Chybělo málo, aby druhou penaltu Radek Hrubeš vytáhl, jenže střela i přes zákrok skončila v síti. To vše ve 29´ a 31´. Kontrovali jsme akcí po pravé straně a Pavel Stránský vstřelil gól, jenže ten bohužel nebyl pro ofsajd uznán. Ve 36´ jsme znovu hloupě faulovali domácího hráče otočeného zády k naší bráně u postranní čáry a ještě nechali Slavii rychle rozehrát a rázem to bylo 3:0.

Ve druhém poločase jsme chvíli po jeho začátku triviálně chybovali, respektive spoléhali jeden na druhého a domácí toho využili střelou do prázdné brány. Opět chyběl půlkrok, aby Radek Hrubeš míč před čárou vytěsnil, ale nepodařilo se. O osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto, čehož si byly obě strany vědomy, a proto vznikaly zajímavé situace před oběma brankami. Ty naše byly povětšinou zastaveny zvednutým praporkem asistenta rozhodčího. Slávisté si svoje postavení hlídali o poznání lépe, takže naše obrana byla takřka neustále v zápřahu. Čas se naplňoval a my chtěli vstřelit alespoň čestný gól. Nejblíže k němu měl Michal Klouzek po akci dnes nejsnaživějšího Pavla Stránského, který pláchl domácí obraně a předložil Michalovi, ale ten si v dobré příležitosti vylámal zuby na brankáři, který jeho střelu vykopl. V 80´ jsme prostřídali. Odešel Filip Šafařík a Radek Novák. Do hry vstoupili mladíci Milan Dvořák a Nikolas Balog. V 87´ se Slavii do gólového vyústění podařila ještě jedna akce, kdy střelu zablokoval Luboš Kalenský, ale tak jako poněkolikáté si přesto cestu do sítě našla – 5:0. Chvíli poté zazněl konečný hvizd z píšťalky hlavního rozhodčího.

Utkání jsme nerozehráli špatně a byli domácím vyrovnaným soupeřem. O to více štve, že jsme pak špatnými rozhodnutími umožnili Slavii komfortní vedení. Paradoxně jsme větší šance soupeře ubránili a inkasovali po našich laciných a naivních chybách. Mančaft, který dnes stál proti nám, nepohrdl a samozřejmě je proměnil. I trocha štěstíčka chyběla v pár situacích, ale Slávisté si mu šli naproti a zaslouženě zvítězili. Avšak… čert vem výsledek. Toto jsou všechno malichernosti, nejdůležitější je a přejeme si, aby se Tomáš Ornst dal brzy do kupy.

Nechanice

30Hrubeš Radek Brankář
3Ornst Tomáš 6 Obránce
10Pechar Jiří Obránce
98Šafařík Filip 4 Obránce
40Šafařík Daniel Obránce
66Stránský Pavel Záložník
15Laštovička Jindřich Záložník
7Klouzek Michal Záložník
17Šauer David Záložník
2Kalenský Luboš Obránce
21Novák Radek 23 Záložník, Útočník
6Hochmann Pavel 3 Obránce
4Dvořák Milan 98 Záložník
23Balog Nikolas 21 Záložník